اولین کارگروه آموزش عالی شهرستان قوچان
کارگروه آموزش عالی شهرستان قوچان باحضور جناب آقای هادی شوشتری نماینده مردم قوچان وفاروج درمجلس شورای اسلامی وجناب آقای مهندس قامتی فرماندارشهرستان قوچان وروسای مراکز آموزش عالی شهرستان درمحل سالن اجتماعات دانشگاه مهندسی فناوریهای نوین این شهرستان تشکیل گردید.
جناب آقای مهندس قامتی فرماندارشهرستان قوچان در جلسه کارگروه آموزش عالی شهرستان گفت : با تقدیر وتشکر از نماینده محترم به جهت نگاه همه جانبه وپایداربه شهرستان که موضوع تشکیل کارگروهای مرتبط با حوزه های مختلف شهرستان به ویژه کارگروه آموزش عالی شهرستان مدنظرقراردادند
درادامه فرماندارقوچان افزود: تشکیل این کارگروه با هدف ارتباط فی ما بین حوزه های مختلف اثر گذار در بحث توسعه پایدار در شهرستان در مسائل سیاسی ، اجتماعی وطبیعتا حوزه ای است که در همه مباحث می تواند ارئه نظر کند وهم به صورت علمی و آکادمیک مباحث را پیش روی تمامی حوزه ها قرار دهد که دراین جلسه ازراهکارهای مد نظر نماینده محترم بهره مند خواهیم شد تاانشاءالله بتوانیم ماموریت منظمی را برای کارگروه تعریف کنیم تا اثرات مطلوب را در شهرستان شاهدباشیم
جناب آقای مهندس قامتی فرماندارشهرستان قوچان درادامه خاطرنشان کرد: 16500 دانشجو با 183رشته تحصیلی درمراکز دانشگاهی ، یک جمعیت بسیار با ارزشی رادرحوزه تحصبل با دانشجویانی ازنقاط مختلف کشوردرشهرستان داریم واگر در حوزه تحصیل درست مدیریت بکنیم میتوانیم از دانشجویانی که صاحب نظرات موثری هستند استفاده کنیم وهمچنین جمعیت عضوهیات علمی نیز به تبع جمعیت دانشجو جمعیت قابل توجه ای است که میتوان به عنوان یک فرصت بالقوه وبالفعل در شهرستان ازتوانمندی های خاص خودش استفاده کرد
دراین جلسه جناب آقای هادی شوشتری نماینده مردم قوچان وفاروج درمجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کارگروه آموزش عالی و تحصیلات تکمیلی در بخش ساختاری از وجود رؤسای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی موجود بهرهمند میشود که مأموریت آن ترسیم و تدوین توسعه شهرستان در این منظر است.
وی تأکید کرد: کارگروه آموزش عالی و تحصیلات تکمیلی در قوچان به دنبال تدوین برنامه توسعه واحدهای دانشگاهی به فراخور مأموریت محوله در این شهرستان است.
جناب آقای شوشتری با بیان اینکه هر واحد دانشگاهی میتواند به شکل مستقل براساس سیاست های ابلاغی خود برنامهای تدوین کند، تصریح کرد: برنامههای تدوین شده توسط هر واحد دانشگاهی در کارگروه آموزش عالی مطرح میشود و اینگونه میتوان وظایف هر دستگاه اجرایی برای کمک به این بخش را مشخص کرد.
نماینده مردم قوچان وفاروج در مجلس شورای اسلامی گفت : متاسفانه بعضی از مدیران حافظ وضعیت موجود هستند که این اصلا خوب نیست بلکه مدیران در مجموعه خود باید با ارائه طرح و برنامه متناسب با برنامههای ابلاغی خود زمینههای پیشرفت و رفع نیاز اینده را آماده کنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت : یکی از محورهای اصلی پیشرفت که در چشم انداز خراسان رضوی دیده شده است وجود مراکز عالی است و جایگاه قوچان به دلیل شرایط موجود بعد از مشهد ظرفیت خوبی را برای توسعه این بخش در این منطقه را به وجود اورده است.
وی اضافه کرد: پیگیری و اجرای برنامهها و برگزاری جلسات تخصصی در مرکز استان با حضور مسئولان استانی دانشگاهها یکی دیگر از مأموریتهای این کارگروه به شمار میآید.
نماینده مردم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه حضور 17 هزار دانشجو در قوچان فرصت مناسبی برای توسعه است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر فاقد برنامه و استراتژی هستیم و هدف اصلی تبدیل شدن قوچان به یک شهر دانشگاهی بر اساس نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدهای پیشرو است.
وی یادآور شد: بازار آموزش عالی یکی از بازارهای پرمتقاضی به شمار میرود و قوچان توانایی این را دارد که در 5 سال آینده با برنامهریزی 17 هزار دانشجو را به 30 هزار تبدیل کند.
جناب آقای شوشتری بیان کرد: در حال حاضر رشتههای کارشناسی اشباع شده است و باید بر اساس برنامههای بالادستی و آمایشی در استان به سمت توسعه رشتههای کارشناسی ارشد و دکتری برویم.