فعال شدن واحدهای نیمهفعال شهرک صنعتی قوچان با جذب سرمایهگذار
قوچانی / علی جنانی در نشست با مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی قوچان در سالن اجتماعات اداره صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد : کارکنان اداره صنعت و معدن قوچان ۱۷ نیرو دارد که نظارت خود بر واحدهای صنفی را به صورت جدی پیگیری میکنند.
وی اشتغال، حفظ صنایع موجود و بازسازی صنایع راکد را اولویت صنعت و معدن در این شهرستان برشمرده و تصریح کرد: سال گذشته ۲۷ درصد واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرستان فعال بوده که امسال با وجود رکود حاکم با رشد ۶ درصدی به ۳۳ درصد رسیده است.
سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت قوچان یادآور شد : اگر بتوان ظرفیتهای موجود را حفظ کرده و طی یک بازه زمانی ۳ تا ۵ ماهه ۳۰ درصد از ۳۰۰ واحدی که مجوزهای آنها صادر شده است را به بهرهبرداری رساند یکهزار و ۷۰۰ نفر اشتغال جدید ایجاد میشود.
وی با اشاره به این موضوع که زیرساختهایی برای ایجاد تمایل و علاقه برای جذب سرمایهگذاری در شهرستان فراهم شده است ، گفت : تصویب منطقه ویژه اقتصادی برای قوچان موجب جذب سرمایهگذار میشود و میتوان سرریز صنایع مشهد و چناران را نیز برای شهرستان جذب کرد.
جنانی با بیان این مطلب که ایجاد حداقل یک صنعت مادر در شهرستان سبب بالارفتن سرمایهگذاری در قوچان میشود ، بیان کرد : باید هنگام جذب سرمایهگذار جدید به سمت واحدهای نیمهفعال حرکت کرد تا ظرفیت و موقعیت آنها با مشارکت به سمت فعالبودن پیش برود.
وی نبود تکنسین و کارگر ماهر را یکی از مشکلات صنایع قوچان برشمرده و تأکید کرد : امروزه دانشگاهها به سمت افزایش رشته در مقطع تحصیلات تکمیلی هستند و متأسفانه از تربیت کارگر ماهر غافل شدهایم.
سرپرست اداره صنعت ، معدن و تجارت قوچان خاطرنشان کرد : ایجاد واحدهای پشتیبانی از صنایع یکی از کمبودهای موجود در حوزه صنعت این شهرستان محسوب میشود که باید این ضرورت نیز رفع شود.