۱۷ مرداد ۹۴ ، ۱۴:۰۱
علیرضا قامتی فرماندار شهرستان قوچان :
کشمش قوچان در بحث کیفی در کشور یک برند شناخته شده است
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قوچان علیرضا قامتی درجمع باغداران ، صادر کنندگان و کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان اظهار کرد : امروزه با توجه به شرایط بد و ملتهب دنیا ، کشمش ایران نسبت به کشورهای دیگر شرایط مناسب تری دارد و کشمش قوچان در بحث کیفی در کشور یک برند شناخته شده است
فرماندار قوچان تصریح کرد :
بخشی از مشکلات پیشرو باغداران متوجه مسئولین و تیمی است که تعامل و شرایط بین المللی را رصد می کنند ، که باید اطلاعات محصولات مورد نیاز کشورها را شناسایی ، آنالیز و در قالب اطلاعات اولیه در اختیار مجموعه های متولی قرار دهند .
وی با بیان اینکه میزان ورود و خروج آب مصرفی شهرستان نسبت به استان ده درصد منفی است گفت : اگر در سال آینده مصرف بهینه آب را مدیریت نکنیم دچار کم آبی خواهیم شد و این امر میسر نمی شود مگر با اشاعه فرهنگ استفاده از تکنولوژی و تغییر در فرهنگ الگوی مصرف که باید بطور همزمان انجام شود .
قامتی تاکید کرد : بخش سوم فروش و واسطه است که به عنوان نقش آور ترین بخش محسوب می شود لذا بایددر این سه بخش نمایندگانی معرفی کنیم تا فرآیند تقسیم کار در شهرستان انجام شود و ما نیز در جایگاه خود با ایجاد بستر های نظارتی در بحث استفاده بهینه موجب افزایش ضریب بهره وری شویم .
وی در پایان خواستار فعال شدن و ایجاد کمیته و کارگروه انگور و کشمش شهرستان شد تا با ارزیابی و رفع مشکلات در چند ماه آینده بتوانیم به شاخص خوبی در زمینه برسیم.




به گزارش روابط عمومی فرمانداری قوچان علیرضا قامتی درجمع باغداران ، صادر کنندگان و کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان اظهار کرد : امروزه با توجه به شرایط بد و ملتهب دنیا ، کشمش ایران نسبت به کشورهای دیگر شرایط مناسب تری دارد و کشمش قوچان در بحث کیفی در کشور یک برند شناخته شده است
فرماندار قوچان تصریح کرد :
وی با بیان اینکه میزان ورود و خروج آب مصرفی شهرستان نسبت به استان ده درصد منفی است گفت : اگر در سال آینده مصرف بهینه آب را مدیریت نکنیم دچار کم آبی خواهیم شد و این امر میسر نمی شود مگر با اشاعه فرهنگ استفاده از تکنولوژی و تغییر در فرهنگ الگوی مصرف که باید بطور همزمان انجام شود .
قامتی تاکید کرد : بخش سوم فروش و واسطه است که به عنوان نقش آور ترین بخش محسوب می شود لذا بایددر این سه بخش نمایندگانی معرفی کنیم تا فرآیند تقسیم کار در شهرستان انجام شود و ما نیز در جایگاه خود با ایجاد بستر های نظارتی در بحث استفاده بهینه موجب افزایش ضریب بهره وری شویم .
وی در پایان خواستار فعال شدن و ایجاد کمیته و کارگروه انگور و کشمش شهرستان شد تا با ارزیابی و رفع مشکلات در چند ماه آینده بتوانیم به شاخص خوبی در زمینه برسیم.
منبع : روابط عمومی فرمانداری قوچان
۹۴/۰۵/۱۷