روستای ناوخ شهرستان قوچان

به وبلاگ روستای ناوخ شهرستان قوچان خوش آمدید

روستای ناوخ شهرستان قوچان

به وبلاگ روستای ناوخ شهرستان قوچان خوش آمدید

نویسندگان
طبقه بندی موضوعی
خراسان - مورخ شنبه 1392/10/28 شماره انتشار 18602

برای کاهش دردهای کلیه و پیشگیری از تشکیل سنگ کلیه مصرف آب پرتقال، گوجه فرنگی، گوشت ماهی، میگو و مرغ مفید است و در مقابل باید مصرف نان،ماکارونی و قهوه در برنامه غذایی به حداقل برسد. علی حسینی متخصص طب سنتی در گفت وگو با فارس، گفت: تشکیل سنگ در کلیه با درد زیادی همراه است و با علایمی مثل دل درد، تهوع، استفراغ و تب دیده می شود. درمان و پیشگیری از ابتلا به این بیماری در طب سنتی به روش های مختلفی انجام می شود به عنوان مثال مصرف آبلیموی تازه و لیموترش برای درمان سنگ کلیه موثر است زیرا آبلیموی تازه در صورتی که با آب ترکیب شود موجب پیشگیری از تجمع و تشکیل مواد مضر در ادرار و سیستم ادراری به ویژه کلیه ها می شود. این متخصص طب سنتی گفت: برای پیشگیری از ابتلا به دردهای کلیه و سنگ کلیه باید برخی مواد خوراکی را از برنامه غذایی حذف کرد. به عنوان مثال باید مصرف خوراکی هایی مانند نان، ماکارونی و شکر فرآوری شده را در برنامه رژیم غذایی خود به حداقل رساند.حسینی ادامه داد: باید مصرف خوراکی ها و غذاهایی که در آنها از لبنیات و ذرت استفاده شده را تا حد امکان کاهش داد چون احتمال سنگ سازی را در کلیه افزایش می دهد. این متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مستعد سنگ کلیه هستند باید از گوشت های بدون چربی و گوشت سفید مانند گوشت ماهی و میگو استفاده کنند. وی بر کاهش مصرف نوشیدنی هایی مانند چای و قهوه در این افراد تأکید کرد و گفت: در مقابل برای تقویت کلیه ها می توان چای سبز، عصاره گیاه قره قاط، دم نوش کاکل ذرت و جوشانده خارمریم مصرف کرد. حسینی تصریح کرد: مصرف آب پرتقال نیز موجب افزایش سیترات پتاسیم در ادرار شده و از تشکیل سنگ کلیه پیشگیری می کند. این متخصص طب سنتی افزود: در برنامه غذایی بهتر است از سبزی و میوه های حاوی آنتی اکسیدان مانند گیلاس، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و سبزیجات تازه استفاده کرد. همچنین نکته مهم در کاهش درد و پیشگیری از سنگ کلیه مصرف زیاد آب است.

۹۲/۱۰/۲۸
حسین جاهدناوخ