روستای ناوخ شهرستان قوچان

به وبلاگ روستای ناوخ شهرستان قوچان خوش آمدید

روستای ناوخ شهرستان قوچان

به وبلاگ روستای ناوخ شهرستان قوچان خوش آمدید

نویسندگان
طبقه بندی موضوعی

۹ مطلب در آذر ۱۳۹۲ ثبت شده است

جناب آقای امیر نیمروزی برادر شهید و بومی محل که به تازگی به عنوان مأمور کنتور خوان آب روستای ناوخ انتخاب شده بود از کار برکنار شد و یک شخص غیر بومی انتخاب شد !!

۱ نظر ۳۰ آذر ۹۲ ، ۰۶:۰۹
حسین جاهدناوخ
طی ادامه برنامه همایش شوراهای اسلامی دهستان سودلانه درروستای علی آباد ، جناب آقای مهندس شوشتری نماینده مردم شریف قوچان وجناب آقای مهندس قامتی فرماندارشهرستان به اتفاق تعدادی از مسئولین برسرمزارهنرمندفرهیخته موسیقی مقامی ایران زمین ، زنده یادحاج قربان سلیمانی حضورپیدانموده وضمن ادای احترام ، یادش راگرامی داشتند.روحش شاد





۲۷ آذر ۹۲ ، ۰۵:۵۱
حسین جاهدناوخ

حسن ثابت رییس شورای اسلامی ناوخ گفت : با توجه به داشتن 1500 هکتار زمین دیم و 500 هکتار زمین آبی و 200 هکتار باغ انگور و سیب در روستای ناوخ متأسفانه به علت کمبود آب ، برداشت از محصولات کشاورزی رو به کاهش است و این باعث شده تعداد زیادی از جوانان روستا به مشهد مقدس مهاجرت نمایند و الآن تعداد 250 خانوار در مشهد ساکن می باشند این در حالی است که سال زراعی  1371-1370 برای سد خاکی حدود یک هفته فیلم برداری و نمونه برداری از خاک بالا سر ناوخ انجام دادند ولی بعد از گذشت 22 سال هنوز خبری از سد نشده است و متأسفانه در دهه شصت یک چاه عمیق برای زمین های معروف به سولاخه حفر شد ولی با گذشت دو دهه هنوز به بهره برادری نرسیده است و روی چاه را پلمپ نمودند !! و زمین های آبی ناوخ نیز می توانند از آب سد تبارک آبیاری شوند ولی اداره محترم آبیاری به طرف زمین های ناوخ لوله گذاری نکرده است و زمین های آبی روستا نیز تبدیل به دیم شده اند لذا از مسوؤلین امر درخواست داریم برای رفع این مشکل و شعار نظام برای مهاجرت معکوس اقدام لازم مبذول نمایند .

۲۶ آذر ۹۲ ، ۰۹:۲۵
حسین جاهدناوخ

نه می توانید دست هایش را ببندید و نه می توانید پاهایش را به زنجیر بکشید. همه وجودش را شوق پرواز فرا گرفته است. می خواهد بپرد. اتاق برایش کوچک است، خانه شان کوچک تر، شهرش کوچک تر، اصلا دنیا برایش کوچک است. به هیچ وجه، زیر بار محدودیت و کنترل نمی رود. «نوجوان ها»را می گویم. معمولا بسیاری از نوجوان ها با خانواده هایشان سر سازش ندارند و برخی از والدین هم نمی دانند صحیح ترین واکنش در برابر تغییرات روحیات و اخلاق نوجوانان شان چیست و باید چه کار کنند؟ برای آشنایی با این دوره زندگی، به سراغ «عبدالحسین ترابیان» کارشناس و مشاور خانواده رفتیم تا با رایج ترین اشتباهات والدین در رفتار با نوجوانانشان بیشتر آشنا شویم. او درباره این موضوع معتقد است نوجوانی تولدی دوباره است و همه آسیب ها هم در تولدهاست. اگر در زمان تولد اول، مادر کوتاهی کند، فرزند در آینده با یک سری مشکلات جدی و شاید رفع نشدنی مواجه می شود. در این تولد دوم هم فرزند از کودکی جدا می شود تا به نوجوانی برسد، اگر والدین نوجوان در این دوره کوتاهی کنند، شاید هیچ گاه نتوانند آن را برطرف کنند.

خصوصیات دوره نوجوانی را نمی شناسید، تهمت نزنید

نداشتن شناخت کافی از خصوصیات دوره نوجوانی:دلیل بیش تر مشکلات خانواده ها در رفتار با فرزندان نوجوان شان، این است که با خصوصیات و ویژگی های دوره نوجوانی آشنا نیستند. همین آشنا نبودن، منجر می شود تا باور نکنند که فرزندشان با ورود به دوره نوجوانی احساس می کند، بزرگ شده است و می تواند برای خودش تصمیم بگیرد. اگر والدین بپذیرند که یک سری از رفتارهای جدید نوجوان شان، اقتضای سن آن هاست، واکنش هایشان به این رفتارهای جدید، واکنش منطقی و صمیمانه خواهد بود. مثلا اگر والدینی ببینند که نوجوان شان چرت می زند و به این درک برسند که او به جز کم خوابی هیچ مشکلی ندارد برای این موضوع با او به جر و بحث نمی پردازند که آرامش خود و نوجوان شان را به هم بزنند. اما معمولا بسیاری از والدین در این دوران با فرزندان شان بسیار سخت گیرانه برخورد می کنند که همین رفتار باعث می شود ارتباط بین والدین با فرزند قطع شود. پیامبر اکرم (ص) هم این دوره زندگی را دوره وزارت و مشاورت می نامند که جمله بسیار دقیقی است و نشان از اهمیت حفظ عزت نفس نوجوانان دارد.

ارتباط قطع شود، پنهان کاری شروع می شود

نبود ارتباط صمیمانه بین والدین و نوجوان: اگر والدین می خواهند نوجوان شان را هدایت کنند، اولین قدم این است که بدانند به هیچ وجه نباید ارتباط آن ها با فرزندشان قطع شود. اگر والدین بتوانند یک رابطه همدلانه و صمیمانه با فرزندان شان برقرار کنند نه تنها به شخصیت فرزندان شان بر نمی خورد بلکه آن ها احساس ارزشمندی هم می کنند. اگر نوجوان احساس کند شما به او اهمیت می دهید، در همه مشکلاتش با شما مشورت می کند و شما به راحتی می توانید بر رفتارهای او کنترل بیش تری داشته باشید. زمانی که یک نوجوان می گوید پدر و مادرم مرا درک نمی کنند، یعنی رابطه بین والدین و نوجوان قطع شده است. وقتی ارتباط بین والدین و فرزندان قطع شود، فرزند اگر فعالیت یا رفتارهای اشتباهی داشته باشد، آن ها را زیرزمینی خواهد کرد. این زیرزمینی شدن فعالیت های فرزند باعث می شود تا رفتارهای پر خطر او برای والدین آشکار نشود.

پاسخ منفی نوجوانان به نظارت مستقیم

اعمال نظارت های مستقیم: در دوره نوجوانی نظارت مستقیم جواب نمی دهد. نظارت مستقیم برای 2 دوره ۶ ساله اول زندگی کودک، نه تنها بسیار خوب است بلکه لازم هم هست. در این 2 دوره فرزندان هم به نظارت مستقیم والدین هیچ واکنشی نشان نمی دهند. اما زمانی که فرزندان وارد دوره نوجوانی (بین 12 تا 20 سال) می شوند اگر نظارت والدین مستقیم باشد، معمولا فرزند آن را تحمل نمی کند و ممکن است در برابر آن واکنش های بسیار تندی هم داشته باشد. این که فرزندان نتوانند در دوره نوجوانی نظارت مستقیم را تحمل کنند، ایراد از والدین آن هاست که او را مورد نظارت مستقیم قرار می دهند. نوجوان وقتی خودش را تحت نظارت مستقیم والدین می بیند احساس می کند به حریم شخصی اش تجاوز شده است، بنابراین بسیار طبیعی است که واکنش منفی نشان دهد.

به روز بودن اطلاعات نوجوانان در مقایسه با والدین شان

نداشتن اطلاعات از فناوری های روز: بعضی خانواده ها پیشرفته ترین فناوری های روز را برای نوجوانان شان تهیه می کنند در حالی که کمترین اطلاعاتی از امکانات و آسیب هایی که ممکن است این فناوری برای نوجوان شان ایجاد کند، ندارند. برای نمونه برخی از والدین پیشرفته ترین تلفن همراه را برای فرزندان شان تهیه می کنند اما نمی دانند که در تلفن همراه نوجوان شان چه می گذرد. یعنی والدین با دست خودشان دارند یک آسیب جدی و جدیدی برای نوجوان شان ایجاد می کنند. این پدر و مادرها باید برای فرزندان شان تلفن همراهی تهیه کنند که حداقل نحوه استفاده از آن را بدانند. این والدین معمولا پس از مدتی مجبور می شوند نوجوان شان را در استفاده از تلفن همراه محروم کنند که همین موضوع، تنش جدیدی ایجاد می کند و اشتباه بعدی والدین است.

«خود رای» شدن جوانان نتیجه رفتارهای متضاد والدین

هماهنگ نبودن والدین در نحوه رفتار با نوجوان: در بعضی خانواده ها، والدین در تربیت نوجوان شان یک صدا نیستند. یعنی رفتار پدر و مادر با نوجوان شان شبیه هم نیست. در این خانواده ها نوجوان راه خودش را می رود و پدر و مادر هم به فکر مشکلات خودشان هستند.

در این حالت والدین و فرزندان فقط یک «هم خانه بودن» را در کنار یکدیگر تجربه می کنند. در این خانواده ها به جای این که والدین در رفتار با نوجوان شان وحدت رویه داشته باشند، خود نوجوان موضوع اختلاف می شود. مثلا مادر می گوید فرزندش اصلا این کار را انجام ندهد و پدر اصرار می کند که نوجوان حتما باید این کار را انجام دهد و نوجوان هم کاری را که دوست دارد، انجام می دهد. این موارد دست به دست هم می دهد تا نوجوان احساس آرامش نکند و به دوستان نامناسب پناه ببرد. اگر در یک خانواده بین اعضای خانواده، احترام متقابل برقرار باشد، نوجوان کمترین خطر را احساس می کند و در نتیجه رفتارهای پر خطر او هم به کمترین میزان ممکن کاهش می یابد.

۲۶ آذر ۹۲ ، ۰۴:۲۱
حسین جاهدناوخ
چند ماه از برچیده شدن آسفالت تازه به بهره برداری رسیده به دلیل عدم زیرسازی مناسب و خرابی آسفالت روستای ناوخ گذشت ولی متأسفانه با انجام زیرسازی دوباره هنوز تصمیم به آسفالت آن نشده است و به حال خویش رها شده است !!!!! لذا از مسوؤلین امر درخواست داریم مقصرین را هر چه زودتر مجاب به جبران خسارت و آسفالت خیابان روستا نمایند .
۲۴ آذر ۹۲ ، ۰۵:۲۵
حسین جاهدناوخ

 جناب آقای قدرت پورابراهیم گفت : جمعه شب مورخه 92/9/22 در محل کانون فرهنگی شهدا ناوخ واقع در مسجد سجادیه ( ع ) جلسه کانون و دوره قرائت قرآن با حضور اهالی روستای ناوخ برگزار گردید .

۲۳ آذر ۹۲ ، ۰۷:۵۵
حسین جاهدناوخ
به گزارش جناب آقای قدرت پورابراهیم  در مسجد سجایه (ع) روستای ناوخ با همکاری بسیج روستا و کانون فرهنگی شهدا ناوخ تجمعی برگزار شد که ضمن برگزاری مراسم عزاداری ابا عبدالله الحسین (ع) و دوره قرآن ؛ حلقه صالحین نیز تشکیل گردید.

۰۹ آذر ۹۲ ، ۱۱:۴۱
حسین جاهدناوخ

بالاخره با گذشت چند ماه از شروع به کار شورای اسلامی روستا ها ، شورای اسلامی روستای ناوخ موفق به انتخاب دهیار روستا شدند و روز پنج شنبه مورخه 92/9/7 آقای مصطفی جاهد حکم خویش را از فرمانداری دریافت نمود . انشاءالله بتواند با همکاری شورای اسلامی و مردم روستا در آبادانی روستا موفق باشند .

۰۹ آذر ۹۲ ، ۰۶:۱۷
حسین جاهدناوخ

1392/8/29 چهارشنبه

با حضور فروزان مهر و با هدف بررسی موانع اجرایی و راهکارهای تکمیل پروژه ی راه اصلی دوغایی- درگز، چهارمین جلسه ی ستاد پیگیری ویژه ی طرح های مهم استان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ محمدحسین فروزان مهر استاندار خراسان رضوی با اشاره به ابلاغ بخشنامه ی بودجه و ضوابط مالی تدوین لایحه ی بودجه ی سال 93 از سوی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور، اظهار داشت: بایستی متناسب با چارچوب سیاست گذاری های بودجه ای سال آینده، از این فرصت جهت لحاظ پروژه های محرک و ملی استان که تشریفات قانونی آن طی شده، در بودجه ی سال آینده استفاده شود.
وی افزود: در همین راستا جلسات ستاد پیگیری ویژه ی طرح های مهم با هدف تعیین راهبردها، ایجاد مفاهمه و درک مشترک در مدیران جهت تسهیل و تسریع در فرآیند اجرای پروژه های یاد شده، انجام پیگیری های لازم از مرکز و پیش بینی منابع مالی مورد نیاز در بودجه ی 93، به صورت منظم و مستمر در حال برگزاری ست.
استاندار بر ایجاد توازن و تنوع در محورهای جلسات ستاد تاکید و اضافه کرد: سرعت بخشیدن به ابلاغ مصوبات به دستگاه ها و تمهید ساز و کار برای پیگیری جدی و گزارش گیری از آنان در فواصل زمانی مشخص از مواردی ست که بایستی از سوی دبیرخانه مورد توجه قرار گیرد.
حفظ ارتباط با دستگاه های ملی و تعامل مناسب با آن ها جهت استفاده بهینه از منابع ملی و استیفای حقوق استان و همچنین اقدام به موقع جهت اخذ مجوزهای لازم از دیگر تاکیدات استاندار خراسان رضوی خطاب به دستگاه های اجرایی بود
وی با اشاره به تصویب ایجاد کمیته ی فنی ذیل دبیرخانه جهت بررسی طرح ها پیش از ارایه در جلسات، اضافه کرد: علاوه بر معاونان دفاتر ستادی برنامه ریزی و بودجه، فنی و اقتصاد استانداری، جهاد کشاورزی، آب منطقه ای و سازمان صنعت، معدن و تجارت، حسب مورد از دستگاه های اجرایی ذیربط برای حضور در جلسات این کمیته دعوت شود.
فروزان مهر پس از استماع گزارش ویژه ی احداث محور درگز – خادمانلو – دوغایی و اعتبار 345 میلیارد تومانی مورد نیاز برای اجرای آن گفت: این پروژه بنا به دلایلی چون استقرار در مسیر پایانه ی صادراتی لطف آباد، کاهش مسیر کنونی از 150 کیلومتر به 85 کیلومتر، تقلیل 50 درصدی زمان سفر و همچنین پیش بینی سه تونل مجموعا به طول چهار کیلومتر از مهم ترین پروژه های عمرانی استان و کشور به شمار می رود.
وی با بیان این که از سال 89 تاکنون برای اجرای پروژه ی یاد شده 34 میلیارد تومان پیش بینی شده و میزان تخصیص حدود 54 درصد بوده است، تصریح کرد: بایستی علاوه بر استفاده از تمام ظرفیت های موجود جهت تامین منابع مالی مورد نیاز، پیگیری های لازم جهت انطباق اعتبارات در نظر گرفته شده در قانون بودجه 93 با شرایط و نیازهای مالی پروژه صورت پذیرد.
استاندار خراسان رضوی به تسهیلات پیش بینی شده در ماده ی 19 قانون هدفمندی یارانه ها اشاره و خاطرنشان کرد: اداره کل راه و شهرسازی بایستی با توجه به صرفه جویی سوخت ناشی از اجرای این طرح، اخذ تسهیلات لازم را از وزارت نفت پیگیری نماید.
فروزان مهر تاکید کرد: پیگیری تخصیص کامل پنج میلیارد تومان اعتبار درج شده در قانون بودجه ی امسال و 50 میلیارد تومان از محل سهام سازمان خصوصی سازی از دیگر مواردی ست که در راستای تامین منابع مالی پروژه و سرعت بخشیدن به روند تکمیل آن مد نظر قرار گیرد.
وی به موقعیت جغرافیایی منطقه ی درگز اشاره کرد و گفت: با هدف توجه به تمام ویژگی های ممتاز این منطقه در مطالعات طرح از قبیل وجود حوزه های معدنی در حال اکتشاف و بهره برداری، زیستگاه های طبیعی و آبخوان تیرگان، پرهیز از موازی کاری و جلوگیری از وارد شدن هر گونه لطمه به مزایای یاد شده، بایستی نشست مشترکی با حضور روسای دستگاه های ذیربط برگزار و درصورت لزوم مطالعات پروژه اصلاح و تکمیل شود.
وی یادآور شد: در جلسه ی آتی با وزیر راه و شهرسازی وضعیت و نیازهای این پروژه و دیگر طرح های عمرانی استان در حوزه ی راه، مطرح خواهد شد.
گفتنی است در این جلسه مدیرکل راه و شهرسازی، رییس شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی و مشاور طرح نیز به ارایه ی گزارشاتی پیرامون پیشرفت پروژه و بیان مشکلات آن پرداختند.

 


 

۰۲ آذر ۹۲ ، ۰۷:۱۱
حسین جاهدناوخ